Kijanu Rivs u Kragujevcu: Holivudski glumac uoči nastupa, šeta gradom i priča sa fanovima - iKragujevac


Vesti

Holivudska zvezda Kijanu Rivs, poznat po ulogama u filmovima "Matriks" i "Džon Vik", stigao je juče u Kragujevac, gde će večeras sa svojim bendom "Dogstar" nastupiti na otvaranju festivala Arsenal. Kao što je već poznato, Rivs ima običaj da šeta sam po gradovima koje posećuje, pa je tako juče viđen kako opušteno šeta ulicama Kragujevca, u društvu bubnjara Roberta Mejlhausa.

Prolaznici su ga prepoznavali i komentarisali njegovu ljubaznost, ističući da se rado javljao i ćaskao sa svima. Rivs se u svom prepoznatljivom nonšalantnom stilu kretao po gradu, što je mnogima omogućilo da ga vide izbliza.

Prema rečima Maje Cvetković, članice grupe E-play i organizatorke Arsenal festa, bend se trenutno odmara u hotelu, pripremajući se za večerašnji nastup u Kneževom arsenalu. Njihove aktivnosti se drže u tajnosti zbog brojnih fanova koji su se okupili u gradu.

Rivs je imao nekoliko specifičnih zahteva na rajder-listi, među kojima su čistoća svih prostorija, bezalkoholno pivo, hladan sake, voće, i kokosova voda. Cvetkovićeva je istakla da je obezbeđenje standardna procedura za tako velike zvezde.

Bend "Dogstar", koji osim Rivsa (bas gitara) čine Bret Domrouz (pevač i gitarista) i Robert Mejlhaus (bubnjar), obnovio je svoje aktivnosti nakon dvodecenijske pauze. Njihov treći album, "Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees", objavljen je pod nezavisnom izdavačkom kućom "Dillon Street Records". Rivs je izrazio zadovoljstvo povratkom benda na scenu, naglašavajući koliko mu je nedostajalo stvaranje muzike i koncerti.

Pored muzičkog angažmana, Rivs je i tvorac stripa "BRZRKR", koji će biti dostupan na festivalu. Postoji mogućnost da će Rivs potpisivati strip na štandu festivala, što bi dodatno obradovalo njegove fanove.

Svi kompletni za trodnevni festival su rasprodati, a organizatori očekuju rekordnu posetu. Arsenal fest obećava eksplozivni start uz nastup Kijanu Rivsa i njegovog benda "Dogstar".

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu