Uspeh Taekwondo Akademije Kragujevac na N Imperium Pazova Open-u: Osvojene dve zlatne medalje - iKragujevac


Sport

Na međunarodnom takmičenju N Imperium Pazova Open, koje je okupilo oko 500 takmičara iz 50 klubova i četiri zemlje, Taekwondo Akademija Kragujevac postigla je izvanredan uspeh, osvojivši ukupno šest medalja. Ovo takmičenje pokazalo je visok nivo konkurencije, ali su kragujevački borci još jednom dokazali svoju spremnost i talenat.

Najsjajnije medalje doneli su Kasija Nešović i Kristijan Proći, koji su osvojili zlato u svojim kategorijama, nadmašivši snažne protivnike i pokazujući izvanredne veštine. Njihovi nastupi su obeleženi preciznošću, brzinom i taktičkom zrelošću, čime su se izdvojili među brojnim takmičarima.

Bronzane medalje poneli su Natalija Ratković, Ana Radovanović, Uroš Cvetković i Đurđa Petrović, što je značajan uspeh za njih i klub, s obzirom na nivo konkurencije i broj učesnika iz različitih zemalja.

Nažalost, Nađa Lepović i Dejana Marković nisu uspeli da se plasiraju, ali je njihovo iskustvo na ovom turniru dragoceno za buduće nastupe.

Trener Slavko Germanac izrazio je zadovoljstvo rezultatima, naglašavajući da je ekipa dala svoj maksimum i pokazala visok nivo pripremljenosti. Njegov rad sa takmičarima nastavlja da donosi sjajne rezultate i podiže standarde Taekwondo Akademije Kragujevac.

Već sledećeg vikenda, takmičare očekuje novi izazov na Koloseum Open-u, gde se nadaju nastavku niza uspeha i osvajanju novih medalja.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu