Rukometaši Radničkog u Šumice za prekid loše serije - iKragujevac


Sport

Posle tri uzastopne pobede na startu sezone, rukometaši Radničkog iz Kragujevca suočili su se sa tri vezana poraza. Puni motiva i volje, spremni su da prekinu ovu lošu seriju i vrate se na pobednički put. Priliku za to imaće u subotu, 26. oktobra, na gostovanju ekipi Crvene zvezde Maxbet u okviru 7. kola Super rukometne lige Srbije, koje će se odigrati u hali UVC „Šumice“ u Beogradu.

Radnički se u prošlosti uspešno nosio sa Zvezdom na gostujućem terenu, a i ovog puta veruju da mogu doći do četvrte pobede u sezoni. U najavi meča, Radovan Maljević, strelac 7 golova u poslednjem susretu sa šampionom, istakao je da su porazi iz prethodnih kola pružili vredne lekcije timu.

„Subotnji meč protiv Zvezde biće izazovan, jer nas očekuje sastav pun iskusnih i kvalitetnih igrača. Očekujem interesantnu i neizvesnu utakmicu. Fokusirani smo na svoju igru i spremni smo da damo sve od sebe kako bismo se vratili u Kragujevac sa dva boda,“ izjavio je Maljević.

Utakmica počinje u 18:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Goran Kovač iz Kosovske Mitrovice i Srđan Milosavljević iz Zvečana. Radnički će nastojati da prekine niz poraza i popravi svoj položaj na tabeli, dok domaći tim Zvezde traži put ka novom trijumfu pred svojim navijačima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu