Bazar socijalnih proizvoda sutra u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Sutra, u pešačkoj zoni ispred hotela „Kragujevac“, od 10 do 16 časova, biće organizovan „Bazar socijalnih proizvoda“. Ovaj događaj pružiće priliku pojedincima i udruženjima zainteresovanim za razvoj socijalnog preduzetništva da predstave svoje proizvode i usluge.

Za Kragujevčane i turiste koji će posetiti grad zbog Arsenal festa, Bazar će biti idealna prilika da kupe domaće proizvode, ručno izrađene predmete, zimnicu, hranu i piće. Pored kupovine, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa potencijalnim osnivačima socijalnih preduzeća i saznaju više o značaju podrške ovom vidu poslovanja.

Organizator Bazara je Udruženje „Putokaz Kragujevac“ u okviru programa Pokret Polet, koji finansira Evropska unija. Program sprovodi Trag fondacija u partnerstvu sa Centrom za socijalnu politiku i u saradnji sa Koalicijom za razvoj solidarne ekonomije.

Ovaj događaj pruža ne samo mogućnost kupovine jedinstvenih proizvoda već i edukaciju građana o važnosti socijalnih preduzeća i njihovoj ulozi u lokalnoj zajednici. Bazar socijalnih proizvoda je mesto gde se promoviše solidarnost, održivost i ekonomska inkluzija, a posetioci će moći da uživaju u raznovrsnoj ponudi i podrže lokalne preduzetnike.

Dođite i podržite socijalno preduzetništvo u Kragujevcu!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu