Sunčano i toplo, uz mogućnost popodnevnih pljuskova - iKragujevac


Vesti

Danas će stanovnici Kragujevca uživati u pretežno sunčanom i toplom danu, nakon svežeg jutra. Jutarnje temperature kretaće se između 11 i 19 stepeni Celzijusa, dok će se tokom dana živa u termometru popeti do 31 stepen.

Tokom poslepodneva, na zapadu regiona se očekuje lokalni razvoj oblačnosti koji može doneti kratkotrajne pljuskove praćene grmljavinom. Iako će Kragujevac uglavnom ostati suv, mogućnost kratkih osveženja u vidu pljuskova nije isključena.

Vetar će duvati slab do umeren, severozapadnog smera, što će doprineti osećaju prijatnosti uprkos visokim temperaturama. Maksimalne dnevne temperature širom regiona kretaće se između 29 i 32 stepena Celzijusa.

Stanovnici i posetioci Kragujevca mogu očekivati prijatan dan za sve vrste aktivnosti na otvorenom, uz preporuku da budu spremni na moguće kratkotrajne promene vremena u poslepodnevnim satima.

Sve u svemu, danas nas očekuje pravi letnji dan, idealan za uživanje na suncu, uz povremene oblake koji će nas podsećati na tipične letnje vremenske promene.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu