STEVOVIĆ: Nastavljamo s razvojem sportske infrastrukture, otvorili smo još jedno igralište - iKragujevac


Vesti

Mališani MZ Sušica dobili su još jedno igralište izgrađeno u Vojvođanskoj ulici. Na mestu gde su nekada bile stare klackalice i ljuljaške danas je ograđeno igralište sa tartan podlogom, modernim spravama za bezbedno igranje i pravilan i zdrav razvoj najmlađih sugrađana. Vrednost radova koje je izvelo preduzeće Šumadija doo je oko milion dinara, a igralište je danas obišao Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

U saradnji sa preduzećem Šumadija doo uspeli smo da igralište bude završeno u predviđenom roku. Vrednost radova je oko milion dinara, kaže Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport istakavši da materijalno ulaganje ima mnogo veću vrednost kada su i roditelji u deca zadovoljni jer imaju bezbedno mesto za igru, sportske aktivnosti za pravilan i zdrav razvoj mališana. On je skrenuo pažnju i apelovao na sugrađane da čuvaju svako igralište, navodeći da je igralište u Vojvođanskoj bilo na meti vandala pre nego što je predato na igru najmlađima. Budući da je ovo igralište veoma posećeno i zbog lokacije i zbog broja stanovnika ove mesne zajednice, nadležne službe će reagovati a siguran sam i savesni građani prijavljivati svako neogdovorno ponašanje. Nastavićemo da radimo istom dinamikom na sportskoj infrastrukturi i do kraja godine otvorićemo još igrališta za naše mališane, poručio je Stevović, član Gradskog veća.

Građani MZ Sušica kažu da je od velikog značaja još jedno igralište imajući u vidu da je jedna od većih gradskih mesnih zajednica sa velikim brojem dece i mladih porodica. Ovo je jedno od deset igrališta koje imamo u naselju, završeno je u najavljenim rokovima i od sada će i mališani ovog dela naselja imati lepo mesto za druženje, igru i gde da provode vreme kvalitetno, kaže Slavoljub Bradonjić, predsednik Saveta MZ Sušica ističući da ima planova za uređenje kako bi njihova mesna zajednica bila još lepše i atraktivnije mesto za život.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu